Гранд Каньон София – Нов начин на живот

Гранд Каньон е най-новият и първи по вида си проект в страната ни на Гаранти Коза – водещ интернационален инвеститор с огромен опит в строителния сектор. Учредена през 1948 г.. в Анкара, Турция, днес фирмата е една от най- почитаните и одобрявани в имотния сектор, като в Турция, така и Дубай, Япония, Русия.

luxury apartments

 

Гаранти Коза има над 200 реализирани проекта, като само част от тях са: – 1-вата линия на метрото в Истанбул, Най-големия Форд завод „ Отосан” намиращ се на площ от 1 000 000 м2, АККОЗА – Проект за жилища, включващ 7 000 апартаменти, Коза Парк – Проект на огромното изкуствено езеро, обкръжено от 4 жилищни сгради и над 2.5к апартаменти

Локализиран в най – бързо еволюиращите се квартали в столицата на България, Младост Три, Гранд Каньон предоставя абсолютно всичко от което може да се вълнува едно модерно семейство. Непосредствената близост до основни пътни аретерии, бизнес центрове и красива гледка към една от хубавите планини в България – Витоша, също и лесния достъп до Софийското метро, с помощта на топла връзка са само малка част от характеристиките и комуникативността на местността, както и комфортът, който комплексът ще предложи на своите собствени обитатели.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от 3 сгради за живеене, носещи наименованията на едни от най-известните български планини – Витоша, Пирин, Рила, намиращи се на 32К м2, голям търговски център (алейно разположени магазини, скъпи заведения и ресторанти) и подземен паркинг с повече от 1К паркоместа, до които абсолютно всеки живущ в комплекса ще има удобна топла връзка. Следвайки една от последните тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон София – Джон Жерде, проектира чудесно единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Абсолютно професионално плануваното пространство, предоставя персоналното спокойствие на жителите в Гранд Каньон, при положение, че едновременно с това им предоставя важните за абсолютно всеки съвременен човек условия съсредоточени на едно и също местенце. Вземайки предвид заетия живот на модерния човек, Гранд Каньон комбинира нужните забавления в града с неописуемия чар на големия дял зелени площи, намиращи се около комплекса.

Проектът включва 765 апартамента, разположени на разгъната застроена площ от приблизително 138 000 кв. метра. Рила Резидънс ще бъде 30 етажна сграда, впечатляваща с невероятна модулна архитектура. До 17-тия етаж в самата сграда ще се помещава 5* хотел – безспорно един от най-известните световни брандове, а от 18 – 30 етаж ще бъдат разположени ВИП резиденции. В комплекса ще е разположена и офтеомологична клиника (1 200 м2.) – втората по големина на Балканския полуостров. По аналог на най-модерната и голяма такава, която се намира в Истанбул. На живущите в Гранд Каньон ще им бъдат предоставени фитнес център, wellness и плувен басейн.

Прочетете пълната информация: http://www.grandkanyon.com/garanti-koza