Как да закупите правилния селфи стик?

selfie stick

Реално има три главни типа селфи стикове (пръчки за селфи):

Стик за селфи с вариант bluetooth. Тази пръчка може да се използва с Android или iPhone. Има на дръжката бутон, с който може спокойно да се направи снимка.

Стик, свързан с жака за слушалки на умното устройство. Тук също има бутон, което можете спокойно да натиснете, за да стане снимката.

Селфи пръчка без присъствието на реална функция за дистанционно задействане. Много от тези устройства се предлагат с Bluetooth дистанционно.

Съветвам ви да не позлвате селфи пръчка, която не разполага с бутонче за задействане, тъй като е нужно да позлвате таймера на вашия собствен апарат, за да стане селфи. Лесно може това дистанционно да бъде изгубено, а и трудно може да се използва докато придържате пръчката.

Най-хубавият избор в случая са тези с Bluetooth възможност, особено ако искате да се снимате от още по-далечно разстояние без да използвате пръчката, като примерно го допрете до някаква стена.

Проблемът е, че е възможно да е доста трудно да комбинирате смартфона си с Устройството с bluetooth, което е много чест проблем на клиентите. Освен това не трябва да забравяте да презареждате батерията на стика, като използвате USB кабел.
Аз ще си избера селфи стик, който разполага с кабел за слушалки, понеже при него наистина няма проблеми по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът които идва от жака за слушалки, дава възможност на клиента да използва бутона. Въпреки че точно този вариант не е сред най-високотехнологичните, е наистина полезно. А и също така няма да ви създаде проблеми и да Ви приберат на топло в Южна Корея. Въпреки това точно тези стикове за селфи са значително по-евтина опция в сравнение с Bluetooth варианта.

Разгледайте още: gvatshop