Светодиодни ангелски очи

car tuning

Вида на фаровете често правят леката кола различима от всички останали. Това оригинално решение за подновяване на визията на колата и придаване на уникална и характерна особеност на профила е поставянето на светлинки вид „Ангелски очи”.

Метода е разработен в средата на деведесетте год. и до скоро се използваше единствено при фабрични модели. С напредването на технологиите и завишаването на производствените процеси, напълно е възможно да се поръча отделен комплект ангелски очи, който след това да се постави на колата.

При избора на този вид светлини е задължително да се провери възможността и съвместимостта за монтиране на дадения модел лек автомобил също така и с вида на фаровете, с които е оборудван. Има и еднотипни ангелски очи, създадени за повечето видове фарове, без да се налага модификации и допълнително изрязване.

По същността си ангелските очи биват рингове с често поставени във вътрешността си крушчици, които опасват секцията на фара. Създават се по няколко начина – CCFL – използваща хладен катод, приличаща на луминисцентна светлина, LED – лед крушки и RGB – нова генерация “ангелски очи”, излъчващи два пъти по-ярка светлина сравнявана с тази на CCFL модификацията. Удължен е животът им до 100 хиляди часа! Светлината на излъчване е в разнообразни багри.

Реално могат да се слагат като на предните така и на задните светлинни компоненти на автомобила. Наистина няма ограничение дали те ще бъдат употребявани в секцията на мигачите или фара.

Освен приятния дизайн “ангелските очи” засилват и осветяването на пътя, което ги прави освен декоративен и полезен елемент, подобряващ карането на автомобил през неосветената част от денонощието.

Приемливата цена и относително лесния монтаж и демонтаж на повечето фарове, правят “ангелските очи” все по-искан тунинг аксесоар. Перфектно решение за освежаването и осъвременяването на вашия автомобил.

Сайтът: секретни болтове