Кой точно вид женска риза е удачен за мен?

women shirtsПродължителното обикаляне по магазините Ви е дотегнало ? Имате нужда от нова женска ризка и не сте в състояние да си закупите модел, удачен за Вашата личност? Ето няколко хубави препоръки по какъв начин да сторите точния подбор.

Комбинация с панталони: в този случай притежавате няколко варианти според модела на панталоните. В случай, че панталона е тесен, тип клин или пък вид цигара ризката също така е желателно да е вталена или тясна като модел.

За конкретния случай може спокойно да е разнообразена с интересен аксесоар ако дадената ризка е по-семпла и така също да вкарате и акцент в дрехите си. Ако пък панталона е широк като вид просто носете широчка ризка. това комбиниране е подходящо за дами с големи размери.

Съчетаване на пола с риза: Заради много различните кройки на поли искаме не искаме трябва да съобразим и ризата с тях. Основното правило в този случай/ както беше и с панталонките/ важи и в този случай – прибран, втален модел пола със същия вид ризка. Поли модел молив и прилепнали поли трябва да се комбинират само и единствено с риза по тялото за да не се получи асинхрон в общата визия. За цветовете наистина няма от какво толкова да се тревожите – черната поличка до коляно би могла да се съчетае практически с абсолютно всеки цвят женска риза. Напоследък модерни са леко цикламените нюансите също така и различните нюанси на бордо цвят. Ако пък не Искате да рискувате подберете стандартният вариант – бяла риза и чисто черна пола.

Дамската риза се допълва също така правилно в комбиниране и с костюмче от два компонента – комбинация от сако и пола или панталон. Много жени го предпочитат като ежедневен офисен тоалет особено заради всекидневни контакти с партньори и клиенти.

Още един чудесен трик, способен да се приложи е изборът на допълнителни принадлежности. Само една красива брошка, шал или пък даже по дискретно колие може да раздвижи Вашият Изглед в случай, че сте с да речем един цвят модел ризка.

Не е нужно да притежавате бая цветове ризки в този случай, а само коректният аксесоар. Ако моделът е по-свободен спокойно носете брошка или пък съвсем друг накит с нескъпоценен камък например. При по-втален дизайн използвайте многоцветни шалове за да концентрирате вниманието именно над разчупващия дизайна спомагателен елемент. По този начин с няколко различни цветове ризи и малко на брой много внимателно подбрани аксесоара сте в състояние да направите десетки варианти без да се инвестират големи средства. Важна препоръка – експериментирайте. Не си определяйте вие сами норми на външния вид. Хората ще забележат усърдието Ви и ще сте подобаващо оценени.

Вижте сайта ни: дамски тениски